Sellest blogist leiad midagi surfist, suusatamisest ja muust elust

laupäev, märts 21, 2015

Baltic Cup 2015

On seljataga (peaaegu) üks pikkpikk nädal.
Eelmisel laupäeval suundusin siis kogu oma kolaga Soome ning esmalt üritasin sõita Tahkol mõne slaalomisõidu, kuid nüüd olen jõudnud ikkagi samale järeldusele, mis enne: ei mingit slaalomit mulle! 

Kuid kui taas edasi Pyhäle Balti karikale sai sõidetud, siis muutus mu halb tuju kohe paremaks. Igaaastane super g treening mõjub mulle nii. :D 

Kuna sel aastal on kiirusalades suur areng olnud, siis ootasin kindlasti paremat kui see, mis kätte anti.
Nimelt tegin võistlussõidus tohutu vea, mis mulle ajas kohe kätte maksis. Lendasin hüppest suusad risti ning oleks äärepealt otse väravasse sõitnud. Mingil imelisel kombel suutsin seda aga vältida. Eriti õnnetuks osutus see, et viga juhtus olema lamedal osal ja hoogu seetõttu enam tagasi ei saanudki. 
Tuli leppida oma 9nda kohaga.

Samal päeval toimus, aga ka teine võistlus, mis koosnes tehtud (äpardunud) super g sõidust ja ühest eelseisnevast slaalomi sõidust. 
Imekombel komberdasin rajalt läbi neljanda ajaga ja tõstsin end alpi kahevõitluse lõpptulemusena 5 kohale.


Järgmist päeva ootasin ma juba eestis istudes, sest tegemist oli suurslaalomiga!!!
See aasta on seda lihvitud nii kõvasti, et mulle on hakanud see täitsa kinnisideeks saama. Lihtsalt nii meeldib! ja areng on ka olnud tohutu. Võrreldes slaalomiga on gs väga heas seisus ning iga sõiduga muutub järjest paremaks.
Esimene sõit küll veidi ebaõnnestus, kuid teine tundus väga sujuv ja täpne. Kokkuvõtteks sõitsin end 5ndaks üldkokkuvõttes ja 4ndaks juuniorite arvestuses.
Kokkuvõttes oli gsi teine sõit ka ainuke täiesti korda läinud sõit sel balti karikal.


Eile ja täna toimus fis võistlus slaalomis ning mõlemad ebaõnnestusid, kuid homme on veel üks võimalus end realiseerida. Loodame, et suudan lõpuks kiiresti mäest alla ka slaalomis saada.

Ahhjaaaa! Nägin päikesevarjutust ka! Päris huvitav oli :)

Ciao! :*