Sellest blogist leiad midagi surfist, suusatamisest ja muust elust

esmaspäev, november 04, 2013

#ILU: Lemmikud tooted / MJÄU!

Heiii!

Tänane postitus ilmub eelkõige sellepärast, et ma olen haige ja ei suuda enam magada. Seega otsustasin midagi kasulikku teha ja mõtlesin postituse kirjutada... AGA MILLEST?

Ma poleks eales arvanud, et ma kunagi kirjutan ilust ja ilutoodetest. Mul pole kunagi selleks piisavalt julgust olnud, aga kui ma täna oma meigitooteid korrastasin mõtlesin ma teha sellise postituse nagu te kohe silmate.

Esiteks tahaks ma öelda enne, kui keegi virisema hakkab, et ma tean, mida ma räägin.
Siin ka väike tõestus:
Jah, nimelt eelmine aasta olin eriti super-tubli ja läbisin ka meigikursuse (wasn't easy).

Niisiis oma esimeseks "ILU" postituseks mõtlesin teha "Lemmikud tooted".
Enjoy!

Eks alustan siis oma kõigekõigekõige lemmikuma tootega läbi aegade: Maybelline gel eyeliner (lasting)
ja sellest eelistan ma musta.
Tegemist on siis äärmiselt hea koostise,värvuse (pigmentaalsuse) ja püsiva laineriga. Kaasas on ka pintsel millega saab kergelt geellainer peale kantud. Mulle isiklikult meeldib veel see, et pea igapäev kandes kestab see üks väike purgike väga kaua. Peab vastu nutmisele, aga mitte veeall sulistamisele (pole selleks mõeldud). Ja kuna mul on raskete laugudega silmad siis ma armastan seda, et see toode EI LÄHE LAIALI! (k.a kui nahk on õline). Peale kandmisel on ühtlane ja ei jäta tüütuid auke.



Teiseks mulle tohutult meeldib BYS'i sädelev lauvärv(kreem). Meeldib just selle toote tõhusus, soodsus ja kogus. Need kolm on lausa suurepärases harmoonias. Olen kuulnud ka palju negatiivseid asju selle kohta: JAH, seda on raskem peale kanda kui tavalist lauvärvi, kuid see pole võimatu. Minu arvates on see raskusastmelt alla keskmise. Lihtsalt on vaja natuke loogikat.
Inimesed, kes on mulle lähedased, teavad, et see on toode, mida ma väga tihedalt kasutan ;)

















Inimesed, kel on blondid juuksed, aga hästi tumedad kulmud, teavad kui raske on leida õiget kulmulainerit, pliiatsit või värvi. Ma olen läbi proovinud tosin erinevat toodet ning vastavalt aastaajale eelistan erinevaid tooteid. Siiski hiljutine leid on muutunud lemmikuks. Ja selleks on  H&M'i Blonde kulmupliiats.

See on üks vähestest kulmupliiatsitest, mis ei jää liiga punane, oranž ega tume. (No loomulikult kui seda ei pane tuhat kihti peale). See jääb hästi mõnusalt tuhm ja blondikas.
Koostis pole liiga kreemjas, aga samas ka ei pea seda peale raiuma.
Toode on väga taskukohane ning nüüd vist Eestis ka saadaval (mul tegelt pole aimugi).
Mina küll ei kasuta ainult seda. Kasutan seda koos Misslyni kulmulaineri ja Artdeco kulmupuudriga, et asi oleks loomulikum ja ei oleks ainult ühevärviline.

Ja selleks korraks ongi kõik. Võite ikka tagasisidet anda ja soove jne. Kindlasti tahan teada, mida teie sooviksite kuulda/näha. :) varsti üritan ka laulu ära salvestada (neid tekkinud juba kolm uut). Ja üritan ka terveks saada.