Sellest blogist leiad midagi surfist, suusatamisest ja muust elust

reede, mai 31, 2013

RAWRRR. Mida Lise vabal ajal teeb?

Hiljuti on olnud ülimalt kiire, kuid siiski suutsin teha oma vajalikud asjad ära ;) enjoy!


treiler (enne)


ÜHE PERE LUGU - kriisid perekonnas


"Niiiiiii halb.... ! " - Karolin K. (Nädala kommentaar)

esmaspäev, mai 27, 2013

Miks Lise kodus luku taga on?

Kuna minu blogi on nüüd üle tuhande korra vaadatud, siis otsustasin ma selle peale ühe väikse postituse teha. Ärge muretsege, tegemist pole aega viitva monoloogiga, vaid pigem huvitava looga.

Nimelt, kui tihedalt inimene oma elus koju luku taga jääb? Mitte väga tihti, eks? well.. Minu puhul juhtub see just siis kui tulemas on keemia kontrolltöö.
Juhtus siis järgmine:
Hommikul tõusin just siis kui ema ukse pealt "Tsau!" hõikas ja tööle läks, lukustades ukse enda järel. Unise peaga tundus kõik vägagi rutiinne. Küll aga kui ma lõpuks üles suutsin end ajada ja koolini vaid hädised (tavapärased) kümme minutit oli, siis hakkas meeleheitlik võitlus uksega. Tuli tõdeda, et uks on tugevam ning ma pidin abi otsima. Selleks ajas olid tunnid juba alanud, aga imekombel oleks veel ilmselt jõudnud. Niisiis helistasin ma isale, kes pahandas, et temal pole ühtegi võtit ja helistasin emale, kes vastu ei võtnud järgnevad pool tundi ja siis teatas, et tal pole küll võimalik töölt lahkuda. Okei, hakkasin siis enda võtmete jälgi ajama. Tuli välja, et need olid jäänud ühe isiku poole, kelle ma siis kohale kupatasin ja kes selle üle üldsegi rõõmus polnud. Kooli jõudsin ma kolmandaks tunniks ja homme pean keemia õpetajale ütlema, et ma olin kodus lõksus... Tõotab tulla tore!

Päeva nali: õpetaja arvates on analüütiline geomeetria "Anal geomeetria" (vähemalt tahvlil küll seisis nii) 




esmaspäev, mai 06, 2013

Seebisõda Kristeniga! krr...


PS! SEE POLE VÕISTLUS. Lihtsalt minu arvamus ja tema arvamus... (ja varastatud ideed)

Hei, kuna ma juba täna postitasin siis teen asja lühidalt.
Kuna nii pool tunnikest tagasi pätsati mu ideid ning pandi kirja, siis see postitus on
ühe teise postituse tagasiside...kui nii saab öelda. (JA sa tead, kes sa oled! )
http://ploomk.blogspot.com/2013/05/kogu-tode-seebist.html

Niisiis, oli teemaks seep. Jah, seep.
Esiteks ma mainin, et siin ma üldistan tohutult. Te ei pea minuga nõustuma, te ei pea olema kindla grupi sees jne.

 Nagu mainitud, et just hiljuti kirjutas üks meessoost isik seebi kohta. Mina kavatsen siis kirjutada naise vaatenurgast. (Veel kord mainin, et siin on ilge üldistamine)
Kui mina lähen poodi, siis ma tean tavaliselt, mis ma tahan, kui ma ostan nt shampooni. Kuid ma kui ma näen mõnda uut toodet või midagi mis lubab üht-teist ja kolmandat, siis ma tavaliselt kaalun oma variante ja seega toimub "nuusutamine".
Nuusutamine on tähtis, sest  shampoon/palsam/seep koosneb paljudest mitteorgaanilisest ainetest tänapäeval ning mõnel neist on väga võigas kemikaalide lõhn. Sorri kui ma ei soovi, et mu juuksed nagu vetsupuhastaja lõhnaks. (Mis tundub tänapäeval vägagi tavapärane).
Nii.. värviline seep. On teaduslikult tõestatud, et värvid mõjutavad su tuju, tahtmisi jne. Aga sellest tähtsam on silmailu. Kas sa teadsid, et kõik ORGAANILISED seebid pole valged, hallid, läbipaistavad? Kõiki seepe värvitakse... ka neid kõige tavalisemaid. Ehk kui sa ütled, et mis vahet on värvil, siis mõtle kas sa oleksid nõus ennast küürima kakarohelise seebiga, mille värvi pole tegelikult muudetud. Kõik need valged seebid pole tegelikult valged... Miks mitte võtta siis juba mõni meelepärasem värv?
(Vaht on valge sest valgus peegeldab ta valgeks (optiline illusioon))
Söödav seep on olemas. Kui soovid siis saad ka kodus teha :http://www.ehow.com/how_6936635_make-edible-soap.html
 Pisaratevaba seep on tavaliselt mõeldud beebidele... ja inimestele keda muud seebid ärritavad. Kuid kui nüüd pakendit uurida, siis leiab,et pisaratevaba seep  on VÄHEM ärritav ja VÄHEM aluseline,kui tavalised seebid! Ja tõesti on küll... kuid seep on seep, see on aluseline ning aluseline on silmale ikkagi ärritav- deal with it!
Ja tasuks ikka pakendilt enne lugeda, kui hakkad tegema järeldusi ja vinguma.

Väga lühikeseks ei jäänud, aga ma luban, et võitlen sinuga edasi hiljem chatis, sest ma pean arvutist kohe loobuma.

 SEE POSTITUS PAHANDAB AINULT ÜHE INIMESEGA ! Ärge pabistage, teiega ma muidu ei pahanda ;)



Miks Lise koolis ei käi? + Õpetajad on peast soojad!

Nojam, eriti tüütu on jällegi teatada,et ma haige.Põhjenduseks vähemalt see, et mul on taltsutamatu peavalu ja süda niiiiiii paha, et isegi magada pole enam võimalik...
Ja loomulikult on olen ma just siis haige, kui väljas on 20 kraadi sooja ja päike paistab. Ning loomulikult siis, kui enesetunne paraneb, läheb päike pilve taha ja hakkab vihma sadama.
See kõik viib mind juba teise teema juurde : Mis on õpetajatel päikselise/sooja ilma vastu? Miks ei saa nad sellega leppida?

a) Probleemid riietusega
Kuna viimasel ajal on tõesti päike ja soojus ennast tihedamini kui tavaliselt ilmutanud, siis on loogiline, et ka maja siseruumid soojenevad ja ka klassiruumid. KUID tundub, et sel hetkel kui on tõesti vaja pusa juba seljast visata hakkavad kõik õpetajad,juhatajad ja muud tegelased t-särgi üle vinguma. T-SÄRGI!!!??? Tuleb välja, et t-särk on liiga paljastav (täiesti tavaline poes müüdav nn originaalne t-särk). Dafuuu? Olen isegi õpetajaid endid näinud kandmas lihtsalt t-särki ja minu puhul on see siis liialt paljastav? Okei, saan aru, et osad inimesed tõesti suudavad seda paljastavalt kanda, aga ausalt tookord olin ma väga sündsalt riides. Mulle hakkab tunduma, et paksud kampsunid ja villapüksid on ainuke riietumisviis mis on lubatud...

b) ...sest ilmtingimata ei tohi ISESEISVA töö ajal välja maja ette pingile istuma minna...
Ma arvan, et enamus eesti rahvast on aru saanud,et neid päikeselisi ilmasid leidub Eestis harva, aga tundub, et kool (või õpetajad) on ka eesmärgiks võtnud meid, koolilapsi, nendest kindlalt eemal hoida.
Näiteks annab õpetaja iseseisva töö, mis koosneb lugemisest ning ise lahkub koolist jättes meid üksi klassi, siis miks on alati küsides, et kas tohib õues MAJA EES olla, vastus "ei"? Ma saaks aru kui tegu oleks 10 aastaste ringijooksvate põngerjatega, aga miks ei või usaldada  gümnaasiumiealist õpilast niipalju, et lasta tal maja ees valvuri pingsa silma all sooja kevadilma nautida?... ohh, why???

Niisiis, sain oma südamelt ära vingutud ning veedan oma päeva rõdul magades ja tablette süües, sest koolis oleks liiga piinarikas käia.
Aga paar pilti kaaaaaa...:)

Topin lingi ka siia vahele  ;) http://ask.fm/LiseVaher









pühapäev, mai 05, 2013

Väärt rohkem kui tuhat sõna...

Okei... jaja, ma tean, et pole kirjutanud siia midagi. Aga kuna hiljuti soetasin endale sünnipäevaks GoPro hero 3 black editioni siis on mul palju pilte... ja nagu öeldakse: üks pilt on tuhat sõna :)